FRI LEVERANS OM DU BESTÄLLER I DAG!

 

FARORNA MED KONTAKTLÖSA BETALKORT

 

Kontaktlösa kort blir vanligare och erbjuder konsumenterna ett snabbt och smidigt sätt att betala inköpen vid kassan genom att bara blippa kortet i närheten av kortläsaren. Detta betalningssätt kräver ingen separat kvittering eller ens PIN-kod. Samma teknik används i bland annat pass, id-kort, passerkort, hotellnycklar o.s.v.

 

Tjuvar kan enkelt läsa uppgifterna på kort och pass även på långt avstånd med billiga apparater som kan köpas fritt på nätet. Vissa kan till och med läsa flera kort i sekunden. Med dessa uppgifter kan tjuvarna kopiera ditt kort, göra inköp på din bekostnad, använda din identitet eller sälja dina uppgifter på nätet. Du kan testa detta själv med en Android NFC-mobiltelefon och gratisappen Credit Card Reader.

Kredit- och betalkort kan enkelt läsas av även på långt avstånd.

Dagens tjuvar kan läsa uppgifterna på kontaktlösa kort (credit/debit) även genom en jacka eller väska utan att offret märker vad som händer, med apparater som enkelt kan köpas på nätet. Tjuvarna läser av uppgifterna och kan sedan ta ut pengar från kontot utan PIN-kod, köpa varor på nätet på kortinnehavarens bekostnad eller sälja kortuppgifterna via nätet till andra sidan jordklotet.

 

 

Globalt talas det redan om problemet.

Ute i världen har det redan talats om detta problem under flera år, men först nu, när kontaktlösa kort blivit vanligare börjar problemets verkliga omfattning bli känd.

 

 

Som tur är går det att skydda sig mot kontaktlös stöld.

Lyckligtvis går det att skydda sig mot dessa ficktjuvar som verkar på avstånd. På marknaden har det redan under flera år funnits olika slags produkter avsedda som skydd, som RFID-skyddsplånböcker och skyddskort av material som inte släpper igenom signaler.

 

Vi har nu lanserat en effektivare och mera praktisk lösning. CardProtect är ett digitalt skyddskort som automatiskt skyddar mot tjuvarnas apparater. Detta nya generationens elektroniska skydd aktiveras automatiskt i samband med ett stöldförsök genom att skicka ut en signal som stör läsanordningen så att läsningen av kortet misslyckas.

 

Jämfört med tidigare produkter är fördelen ett mera heltäckande skydd, eftersom det ger ett skydd på båda sidor av kortet tack vare sitt signalfält och naturligtvis mångsidigheten. Skyddskortet kan nämligen användas i vilken plånbok som helst och flyttas enkelt från plånbok till plånbok. Man behöver alltså inte överge favoritplånboken för skyddskortets skull.

Cardprotect rfid protection card fits any wallet.

KONTAKTA OSS

CardProtect / Paysec

Runebergsgatan 49 b

FI-00260 Helsingfors, Finland

 

Tel. +358 41 5353433

info@cardprotect.se

LEVERANS OCH RETUR

Vi strävar efter att skicka alla beställningar inom 1-4 arbetsdagar från beställning.

 

Returer accepteras inom 30 dagar från leverans. Ta kontakt med oss för att komma överens om returen.

 

Cardprotect rfid protection card fits any wallet.
Cardprotect rfid protection card fits any wallet.
Cardprotect rfid protection card fits any wallet.
Cardprotect rfid protection card fits any wallet.